On7 vs UHC Winterthur United (SUI)

Olihan siinä sauma mut ei jalka riitä. Viiden vuoden päästä uusiks. Nopeampina ja kauniimpina. Nyt jälkipelit osa 5.

vs

On7 vs Knulla Floorball (SUI)

Ei riittänyt hyvin marinoitu jalka oman lohkonsa voittaneita sveitsiläisiä vastaan. Tai no. Riitti se puolet matsista ja oltiinhan me jo 2-1 johdossakin ennen kun diesel loppui tankista. Lopputulos ansaitusti 2-7.

10:14

On7 vs Black Angels (CZE)

Ei riittäny jalka playoffien ekalla rundilla. Jalka loppu tokassa erässä ja kaveri (lohkovoittaja) oli hyvä. Huomenna jatkuu ja taistellaan sijoista 9-16.

vs

On7 vs Victorious Secret (SUI)

Sveitsin pojat oli vissiin skipannut turnauskemut – sen verta iskussa oli äijät heti ekasta pillistä aamun matsissa. Ite vähän vielä nukuttiin eka erä ja peli oli sen jälkeen ohi. Ei se mitään. Toka erä jo hyvää vääntöä ja lopputulos 2-4 on ihan ok. Me mennään eteenpäin pelit jatkuu iltapäivällä – ei vielä tiedetä mistä sijoista.

vs

On7 vs Dragons Bonn (GER)

Saksa on edelleen paska maa – mutta ei välttämättä salibandyssä. Kakkosmatsista 2-5 dunkkuun. Lupaava 2-1 johto suli omaan hölmöilyyn ottelun loppupuolella. Mut ei tässä. Eteenpäin mennään ja edelleen mestaruuteen saumat.

vs

On7 vs Fiobha Salibandy (SCO)

Turnaus käyntiin komealla 8-1 voitolla. Tulevat vastustajat katseli kentän laidalta kauhuissaan. Eikä siis sen takia, että oltais oltu niin hyviä. Matti jälesti 2min.

vs