Kausi huipentuu nousukarsintaan 14.5.2022 – vastassa Jokerit Team

Nousukarsinnassa lauantaina klo 16:15 Tuusulassa jälleen vastassa joku Jokerit Salibandyn alajaosto (Jokerit Team) eli mediamatskut oli jo aiemmilta vuosilta valmiina. Ilmeisesti tällä kertaa kohtalaisen kova joukkue, joka tietysti lähtee tähän peliin selvänä ennakkosuosikkina.

Ollaan kuitenkin tänäkin vuonna lähdetty valmistautumaan hommaan hyvin jo hyvissä ajoin ja meillä on ollut ihan vastustajan treeneissä asti seuran edustaja käymässä. Lähdemme siis taistelemaan ja pelaamaan ON7-salibandyä.

HUOM! Kausikorttihaltijoiden kannattaa tulla ajoissa paikalle, koska vastustajalla on tilastojen mukaan ollut yhdessä vitosdivarin pelissä 3200 katsojaa. Tämäkin kuvastaa hyvin asetelmia tähän peliin, jossa on vain yksi ennakkosuosikki.

Ps. Kuvassa olemme scouttaamassa Jokerit-toimintaa edeltävän kerran kun joku Jokerit-joukkue oli kauden finaalissa vastassa.

EDIT.

Vastustajan leirissä on käyty lukemassa meidän ennakko peliin ja nyt yritetään paniikissa kääntää asetelmia ”tasaisiksi”. Lähtötilanne peliin on suht sama kun jalkapallon mestareiden liigassa viime kaudella: Täysin tuntematon, mutta tyylikkäällä brändillä varustettu FC Sheriff Tiraspol (ON7) lähtee haastamaan kaikkien tuntemaa Real Madridia (Jokerit). Pelissä voi käydä samalla tavalla kun kävi jalkapallossa (Spoiler: Tiraspol voitti toisen pelin), mutta todennäköisyydet ovat toisen joukkueen puolella.

Katsotaan tilannetta vaikka joukkueiden kärkipelaajien osalta: Jokereiden ykköspyssy on heiluttanut tällä kaudella maaliverkkoa keskimäärin 2 kertaa pelissä ja pisti taululle 33+26=59 tehot. Siis yksittäinen pelaaja. ON7:n paras pistemies teki kaudella 22 pistettä. Ketjullinen (5kpl) Jokereiden pelaajia on tehnyt enemmän pisteitä. Eihän tästä mikään toimittaja voi tasaisia asetelmia saada aikaan!

Ennakossa ollaan kyllä aivan oikein löydetty avaimet pelin ratkaisuun eli jos Jokereiden ykköspyssyt eivät saakaan kyytiä hallille tai hyökkäys sakkaa jostain muusta syystä, ON7 voi voittaa pelin.

Miten pelissä sitten käy? No se selviää lauantaina klo 16:15 alkaen Tuusulassa.

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *