ON7 voittaa AC-talviliigan 2021-2022

ON7 voittaa! 🖤🤍🧡 Historian kolmas AC-liigan pytty haettiin 9 vuoden tauon jälkeen himaan kuvaavin numeroin 7-1 vai pitäisikö sanoa 7=1. Ekassa kuvassa mestaruuden suht vakuuttavalla tyylillä voittanut joukkue. Toisessa kuvassa Kimmo Mononen tuulettaa mestaruutta jo pari viikkoa etukäteen saunaillassa. On erittäin todennäköistä, että näette tämän miehen ja muitakin musta-valko-oransseja mestareita Hesan yössä tulevina päivinä. Toivottavasti ette ilman paitaa, mutta sekin on mahdollista! Nyt on kausi on nimittäin ihan oikeasti päättynyt. Ja voittoon! Nähdään kerholla! Ja nähdään salibandyn parissa taas elokuussa. Kiitos!

#wearethechampions #pelipäivä #on7team #acliiga #mestaruus #salibandy #mestaritlaivalla

Joukkuekuva 2021-2022 – tällä joukkueella olemme AC-liigan finaalissa

ON7 2021-2022 joukkuekuva. Loistava porukka ja hienoa, että saatiin pitkästä aikaa päättää ensinnäkin kausi ja järjestää sen kunniaksi saunailta.

Ensi vuonna jatketaan suunnilleen samalla porukalla. Pari tiedotetta täytyy offseasonin aikana vielä kirjoittaa tänne niin lähtevistä kuin saapuvistakin, mutta niistä sitten lisää kauden jälkeen.

Nyt voidaan nimittäin vihdoin ilmoittaa, että tämä kausi päättyy osaltamme keskiviikkona 29.6. klo 21:30 pelattavaan AC-liigan mestaruusotteluun. Kausikorteilla vapaa pääsy. Muut naamavipillä.

Kuvassa olevalla joukkueella siis pelattiin tällä kaudella:
A) Nousukarsinnassa (häviö)
B) AC-liigan finaalissa (TBA)

Ois se voinut huonomminkin mennä.

#on7team #hesankingit #salibandy

Kausi huipentuu nousukarsintaan 14.5.2022 – vastassa Jokerit Team

Nousukarsinnassa lauantaina klo 16:15 Tuusulassa jälleen vastassa joku Jokerit Salibandyn alajaosto (Jokerit Team) eli mediamatskut oli jo aiemmilta vuosilta valmiina. Ilmeisesti tällä kertaa kohtalaisen kova joukkue, joka tietysti lähtee tähän peliin selvänä ennakkosuosikkina.

Ollaan kuitenkin tänäkin vuonna lähdetty valmistautumaan hommaan hyvin jo hyvissä ajoin ja meillä on ollut ihan vastustajan treeneissä asti seuran edustaja käymässä. Lähdemme siis taistelemaan ja pelaamaan ON7-salibandyä.

HUOM! Kausikorttihaltijoiden kannattaa tulla ajoissa paikalle, koska vastustajalla on tilastojen mukaan ollut yhdessä vitosdivarin pelissä 3200 katsojaa. Tämäkin kuvastaa hyvin asetelmia tähän peliin, jossa on vain yksi ennakkosuosikki.

Ps. Kuvassa olemme scouttaamassa Jokerit-toimintaa edeltävän kerran kun joku Jokerit-joukkue oli kauden finaalissa vastassa.

EDIT.

Vastustajan leirissä on käyty lukemassa meidän ennakko peliin ja nyt yritetään paniikissa kääntää asetelmia ”tasaisiksi”. Lähtötilanne peliin on suht sama kun jalkapallon mestareiden liigassa viime kaudella: Täysin tuntematon, mutta tyylikkäällä brändillä varustettu FC Sheriff Tiraspol (ON7) lähtee haastamaan kaikkien tuntemaa Real Madridia (Jokerit). Pelissä voi käydä samalla tavalla kun kävi jalkapallossa (Spoiler: Tiraspol voitti toisen pelin), mutta todennäköisyydet ovat toisen joukkueen puolella.

Katsotaan tilannetta vaikka joukkueiden kärkipelaajien osalta: Jokereiden ykköspyssy on heiluttanut tällä kaudella maaliverkkoa keskimäärin 2 kertaa pelissä ja pisti taululle 33+26=59 tehot. Siis yksittäinen pelaaja. ON7:n paras pistemies teki kaudella 22 pistettä. Ketjullinen (5kpl) Jokereiden pelaajia on tehnyt enemmän pisteitä. Eihän tästä mikään toimittaja voi tasaisia asetelmia saada aikaan!

Ennakossa ollaan kyllä aivan oikein löydetty avaimet pelin ratkaisuun eli jos Jokereiden ykköspyssyt eivät saakaan kyytiä hallille tai hyökkäys sakkaa jostain muusta syystä, ON7 voi voittaa pelin.

Miten pelissä sitten käy? No se selviää lauantaina klo 16:15 alkaen Tuusulassa.

Maalivahtihaku päättynyt – paluumuuttajalista pitenee

Tilanne tolppien välissä on saatu taas rauhoitettua, kun useamman kauden ON7:ssa aiemmin pelannut ja sittemmin kakkosdivarissa käynyt Antti Repo palailee tälle kaudelle taas tuttuihin ON7-väreihin. Sopimuspaperi kirjoitettiin tuttuun tapaan kerholla viralliselle paperille (kts. kuva).

Viime kaudella isointa roolia maalilla urakoinut Juho Karjalainen siirtyy vähitellen kenttäpelaajaksi ja jättää sen vuoksi maalivahtivarusteet jatkossa kotiinsa. Toisena maalivahtina jatkaa Jan Lundberg.

Myös muita paluumuuttajia on harjoituksissa nähty, mutta heistä enemmän sitten kauden edetessä.

 

Liity kulttiin – pelaajahaku auki

ON7 hakee maalivahtia ja kenttäpelaajia tuomaan uutta intoa ja laajuutta jo olemassa olevaan hyvään rosteriin kaudelle 2021-2022.

Pelipaikallasi tai -tasollasi ei tässä kohtaa ole mitään väliä. Jos koet, että voit tuoda joukkueeseen jotain (osaamista, intoa, persoonaa, mitä vaan) ja olet ennen kaikkea kiinnostunut lajin pelaamisesta yhteisellä taktiikalla ja hyvässä hengessä, ota yhteyttä.

Pelaamme vitosdivaria ja Arena Centerin harrastesarjaa. Ollaan suht klassinen nelosen ja vitosen hissijengi eli tavoitteena vitosessa on lähteä voittamaan kaikkia pelejä, mutta ei hampaat irvessä. Treenaamme tiistai-iltaisin klo 20:00 Arena Center Myllypurossa.

Määrällisesti meillä on edelleen hyvä määrä pelaajia ja tavoitteena olisi pelata kaikki ottelut kolmella kentällä. Joukkueessa ikähaarukka on erittäin laaja ja pelaajia ei yhdistä niinkään ikä vaan samankaltainen asenne pelaamiseen. Vaihtopenkkimussuttajille iso ei kiitos. Voitetaan ja hävitään pelit joukkueena. Iso osa toimintaamme tapahtuu myös kentän ulkopuolella. ON7:ssa pelataan yhteisellä taktiikalla ja pyritään aktiivisesti kehittämään joukkueen pelaamista. Pyrimme kaikessa tekemisessä yhdistämään hyvän hengen aktiiviseen salibandyntoimintaan.

Kyseessä on ajatusmalliltaan harrastejoukkue, jossa ei odoteta pelaajilta niinkään ”tulosta” vaan aktiivisuutta ja oikeanlaista henkeä. Tärkeitä touhussa on viikoittainen tekeminen urheilun merkeissä hyvässä porukassa. Halutaan että treeneihin, peleihin ja saunailtoihin on kiva tulla. Ollaan myös käyty vuosittain ulkomailla pelaamassa lajia (vapaaehtoista).

Lisää joukkueesta näiltä verkkosivuilta.

Jos kiinnostuit, laita sähköpostia osoitteeseen niko.ailamo@gmail.com – kerro viestissä vähän mikä on oma tilanteesi ja historiasi lajin kanssa.

EDIT: Maalivahti löytyi.

The Love Doctor – Kausi 2020-2021 käyntiin

Eiköhän ON7:n kausikortit ole taas tämän videon jälkeen loppuunmyyty. Hyvä naiset ja herrat – The Love Doctor (äänet päälle!). Median perusteella tohtoreista on ollut nyt vähän muuallakin pulaa. Emmekä me ihmettele. Harvalla joukkueella on laittaa boksiin yli 400 pisteen kenttäpelaaja.

Pirkkalainen siis palaa lähes kolmen vuoden tauon jälkeen boksiin tällä kaudella, joka laitetaan käyntiin lauantaina otteluilla FC Myyrää ja Save II:sta vastaan. Kiimaa uuden kauden aloitusta kohtaan riittää muutenkin todella sekavasti ja heikosti menneen viime kauden jälkeen.

Ps. Ei huolta ”kausikortin” hankkijat – meidän yleisössä säilyy kyllä turvavälit. Olemme myös vähentäneet myytävien kausikorttien määrää aiemmasta nollasta nykyiseen nollaan.

#thelovedoctor #tohtori #comeback #atleastonemoreyear #lättyäpussiin #on7team #salibandy #floorballcult

Kausi 2019-2020 käyntiin – digitaalisena!

Aivan erinomaista lauantaiaamua kaikki huippusalibandyn ystävät! Tämä on taas se päivä vuodesta, kun Hesan Kingit siirtyvät harjoitushalleilta ja -peleistä tosipeleihin eli SSBL-kauden avausviikonloppu.

Tänään on nelosdivarissa luvassa kunnon löylyt (ON7 vs HC Löyly klo 10:00) ja lattaritunnelmaa (ON7 vs FCCP aka Cuban Pojat klo 12:00) eli lämpimissä tunnelmissa laitetaan heti lättyä pussiin.

Kolme tulokasta tänään boksissa ja tietysti kaikki legendat. Harjoituskausi on liidetty kolmen voiton putkessa, mutta tänään haaste on luonnollisesti pykälän verran jykevämpi.

Ei muuta kun kaffit naamaan ja tervetuloa Campon lehtereille sankoin joukoin! Jos kuitenkin pikkukakkonen, puuhapete ja muu aamutarjonta kiinnosta koleaa hallia enemmän, meille on teille aivan fantastisia uutisia: nelosdivarissa on siirrytty 2000-luvulle ja peleissä on digitaalinen eli reaaliaikainen tulospalvelu. Eli meillä on internet! Linkki TÄSSÄ.

Loppuun viesti (haave)sponsoreillemme: laittakaa pizzauuni kuumaksi – the boys are back on town!

Slovak Floorball Cup 15.-18.9.2019

Tänään pelaillaan vielä paikallista AC-liigaa SOPPAA vastaan, mutta loppuviikosta soppakuviot viedään ulkomaille, kun TO-LA skulataan Bratislavassa Slovak Floorball Cup turnauksessa. Ja mikä parasta (tai pahinta): kaikki pelit on mahdollista katsoa LIVENÄ internetistä. Ei muuta kun popcornin hakuun ja seuraamaan miten suomipoika juokseen tsekin ykkösdivarimiesten perässä. Linkit ohjelmaan, kokoonpanoon ja streameihin täältä.
 
Tässä alkusarjan matsien kellonajat suomenajassa:
15.8.2019 klo 15:45
ON7 vs FBC White Eagles Bratislava
16.8.2019 klo 11:45
FbC Asper Šumperk vs ON7
 
16.8.2019 klo 19:15
ON7 vs Devils Čadca
 
(Tiedetään: tämän linkin jakaminen saattaa vielä myöhemmin kaduttaa).
https://www.slovakfloorballcup.sk/tim/51

SSBL-kausi 2018-2019 paketissa

Tavoitteeksi ennen kautta asetettiin säilyminen nelosessa ja jo ennen kautta todettiin, että pinna per peli riittäisi mainiosti. Tuloksena 18 ottelusta 18 pistettä eli täydellinen suoritus tavoitteisiin nähden. Kiitos pelaajille! Jatkamme toki vielä AC-liigassa pitkälle kevääseen, joten pysy kuulolla! Nyt kerholle.
#sb4div #salibandy #hesankingit #on7team #keskikastissa #kerholle