Liity kulttiin – pelaajahaku auki

ON7 hakee maalivahtia ja kenttäpelaajia tuomaan uutta intoa ja laajuutta jo olemassa olevaan hyvään rosteriin kaudelle 2021-2022.

Pelipaikallasi tai -tasollasi ei tässä kohtaa ole mitään väliä. Jos koet, että voit tuoda joukkueeseen jotain (osaamista, intoa, persoonaa, mitä vaan) ja olet ennen kaikkea kiinnostunut lajin pelaamisesta yhteisellä taktiikalla ja hyvässä hengessä, ota yhteyttä.

Pelaamme vitosdivaria ja Arena Centerin harrastesarjaa. Ollaan suht klassinen nelosen ja vitosen hissijengi eli tavoitteena vitosessa on lähteä voittamaan kaikkia pelejä, mutta ei hampaat irvessä. Treenaamme tiistai-iltaisin klo 20:00 Arena Center Myllypurossa.

Määrällisesti meillä on edelleen hyvä määrä pelaajia ja tavoitteena olisi pelata kaikki ottelut kolmella kentällä. Joukkueessa ikähaarukka on erittäin laaja ja pelaajia ei yhdistä niinkään ikä vaan samankaltainen asenne pelaamiseen. Vaihtopenkkimussuttajille iso ei kiitos. Voitetaan ja hävitään pelit joukkueena. Iso osa toimintaamme tapahtuu myös kentän ulkopuolella. ON7:ssa pelataan yhteisellä taktiikalla ja pyritään aktiivisesti kehittämään joukkueen pelaamista. Pyrimme kaikessa tekemisessä yhdistämään hyvän hengen aktiiviseen salibandyntoimintaan.

Kyseessä on ajatusmalliltaan harrastejoukkue, jossa ei odoteta pelaajilta niinkään ”tulosta” vaan aktiivisuutta ja oikeanlaista henkeä. Tärkeitä touhussa on viikoittainen tekeminen urheilun merkeissä hyvässä porukassa. Halutaan että treeneihin, peleihin ja saunailtoihin on kiva tulla. Ollaan myös käyty vuosittain ulkomailla pelaamassa lajia (vapaaehtoista).

Lisää joukkueesta näiltä verkkosivuilta.

Jos kiinnostuit, laita sähköpostia osoitteeseen niko.ailamo@gmail.com – kerro viestissä vähän mikä on oma tilanteesi ja historiasi lajin kanssa.

EDIT: Maalivahti löytyi.

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *