Tiedote: Atte Rita

Tiedote: Olemme tehneet tulevalle SSBL-kaudelle pari loistavaa hankintaa. Kuvassa niistä toinen, Atte Rita (ympyröitynä), näyttää taannoisessa kesäliigan ottelussa ilmeellään, millaista prosessointia On7:n pelikirjan omaksuminen todellisuudessa vaatii. Janneniinimaamainen tonnin seteli -ilme on tyypillinen näky uusien pelaajien kasvoilla muutamien ensimmäisten pelin aikana, mutta sen takiahan me pelataan kesäliigaa, jossa muuten olemme parhaillaan sarjakärjessä.
 
Atte siirtyy On7:n paitaan Imatran Butchersin kakkosjengistä, joka pelasi edeltävällä kaudella vitosdivaria kaakkois-Suomen lohkossa numero 32. Atte voitti Butchersin sisäisen pistepörssin tehoin 4+10, joten tältä pelaajalta voi silloin tällöin odottaa niitä Raimohelmismäisiä kauniita syöttöjä, joita olemme rosteriin usein kaivanneetkin.
 
Tervetuloa Atte!
 
Ps. Toinen kiinnitys julkaistaan ensi viikolla uusien kotisivujen julkaisun yhteydessä. Ja jos nyt jotain teaseriä pitää mainita, niin on muuten tehnyt edeltävällä vitos- ja nelosdivarikaudellaan vielä Atteakin enemmän pisteitä.

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *