Kausi 2018-2019 käyntiin lauantaina!

Se on täällä taas – kauden avausviikonloppu. Aloitamme paluumme nelosdivariin Ruskeasuon erittäin tutulla ykköskentällä lauantaina klo 16, kun vastassa on viime kaudella kolmosesta tippunut PSS II. Tämä on nyt ON7 historian toinen kerta, kun noustaan neloseen.

Tilanne muistuttaa vahvasta edeltävää nousua kaudeksi 2014-2015. Silloinkin juhlittiin karsinnan kautta nousua ja karsinnassa kaatunut joukkue sai kuitenkin lopulta säilyttää sarjapaikkansa nelosessa. Viime keväänä karsinnassa meille hävinnyt M-Team III on nimittäin tällä kaudella peräti samassa lohkossa ja pelaamme heitä vastaan siis kahteen otteeseen tänäkin vuonna.

Tilanne on myös siltä osin edeltävää nousua vastaava, että joukkueen runko pysyy lähes muuttumattomana tälle kaudelle. Viime vuonna nousua varmistavista pelaajista ainoastaan Topias Kareinen ja Sebastian Wuona ovat olleet tämän syksyn treeneistä poissa. Wuoman paikka saatiin täytettyä erittäin luonnollisesti Antti Repon palattua Amerikan komennukseltaan kesällä. Kareisen pelipaikalle on tällä hetkellä treeneissä useampi potentiaalinen paikkaaja, joten uskomme senkin täyttyvän syksyn mittaan.

Vuonna 2014 näistä asetelmista lähdettäessä onnistuimme nelosessa erinomaisesti kauden päättyessä nousukarsintaan. Tavoitteeksi alkavalle 2018-2019 kaudelle on asetettu säilyminen nelosessa, mutta tietysti mahdollisuudet on tänäkin vuonna voittaa jokainen matsi. Se vaatisi turnauksissa toistuvasti vastaavanlaisia peliesityksiä kuin viime kevään karsinnassa.

Lauantain ottelut seuraavasti:
ON7 vs PSS II klo 16:00
ON7 vs Fysio Fox klo 18:00

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *