Pelaajahaku auki kaudelle 2019-2020

ON7 hakee kaudelle 2019-2020 kenttäpelaajaa tai -pelaajia täydentämään olemassa olevaa rosteria. Voit olla kokenut tai vähän kokemattomampikin – pääasia että motivaatiosi on kunnossa ja jotain taustaa lajin kanssa löytyy.

Meillä on määrällisesti ihan hyvin pelaajia, mutta haemme kuitenkin täsmälisäystä rosteriin toiselle paikkakunnalle tämän kauden jälkeen muuttavien pelaajien tilalle. Pelipaikallasi ei tässä kohtaa ole mitään väliä. Pääasia ettet ole sen suhteen ehdoton (”pelaan ainoastaan oikeana laitahyökkääjänä”). Jos koet, että voit tuoda joukkueeseen jotain osaamista ja olet ennen kaikkea kiinnostunut lajin aktiivisesta pelaamisesta, saatat olla henkilö, jota etsimme.

Pelasimme tällä kaudella ja pelaamme myös ensi vuonna nelosdivaria, jossa taistelimme jokaisessa ottelussa voitosta. Seuraavan kauden tavoite on edelleen pärjätä nelosessa. SSBL:n pelin ohella pelaamme myös Arena Centerin sarjaa talvella ja myös kesällä. Kesäliigassa olisi tarkoitus ajaa sinutkin joukkueeseen sisään. Treenit on kilpakaudella kaksi kertaa viikossa (tällä kaudella TI/SU Myllypurossa). Kesällä vedetään hyvässä hengessä myös ulkotreeniä.

Joukkueessa ikähaarukka on laaja 25-42 ja pelaajia ei yhdistä niinkään ikä vaan samankaltainen asenne pelaamiseen. Vaihtopenkkimussuttajille iso ei kiitos. Voitetaan ja hävitään pelit joukkueena. Iso osa toimintaamme tapahtuu myös kentän ulkopuolella. ON7:ssa pelataan yhteisellä taktiikalla ja pyritään aktiivisesti kehittämään joukkueen pelaamista ja yksilötaitoja. Pyrimme kaikessa tekemisessä yhdistämään hyvän hengen aktiiviseen salibandyntoimintaan.

Vaikka toiminta on aktiivisista, treenataan pari kertaa viikossa ja puhutaan pelitaktiikoista, kyseessä on kuitenkin ajatusmalliltaan harrastejoukkue, jossa ei odoteta pelaajilta niinkään ”tulosta” vaan aktiivisuutta ja oikeanlaista henkeä. Tärkeitä touhussa on viikoittainen tekeminen urheilun merkeissä hyvässä porukassa. Halutaan että treeneihin, peleihin ja (varsinkin) saunailtoihin on kiva tulla. Käymme myös vuosittain ulkomailla pelaamassa lajia (vapaaehtoista).

Jos kiinnostuit, laita sähköpostia (on7@on7.fi). Kerro viestissä vähän mikä on oma tilanteesi ja historiasi lajin kanssa.

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.